BOUDESTEYN HYPOTHEKEN & VERZEKERINGEN

Wij garanderen u het beste advies!

Eindelijk, u heeft uw droomhuis gevonden! U bent dolgelukkig. Nu moet u snel handelen, want er zullen vast andere partijen zijn die geïnteresseerd zijn in deze prachtige woning. U weet al hoe u uw huis wilt inrichten en fantaseert al dat u met een kop koffie en de krant zit te genieten in uw droomhuis. Maar daarentegen weet u ook dat er veel bij komt kijken bij het kopen van een huis. Het is een grote stap.

Kunt u wel een huis kopen? Hoeveel kunt u lenen? Welke hypotheekvorm moet u kiezen en krijgt u de financiering wel rond? Bij Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen kunt u altijd terecht voor vragen rondom het kopen van een huis. Wij geven u graag alle aandacht en service. U krijgt de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Vriendelijkheid is bij ons de norm.

Wij beschikken over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het keurmerk is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat een kantoor aan hoge eisen voldoet. Hogere eisen dan de Wet op het financieel toezicht verplicht, vooral op het gebied van vakbekwaamheid en klanttevredenheid. U weet zeker dat u te maken krijgt met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over producten van meerdere aanbieders.

Contact
Voor vragen met betrekking tot de financiering van uw huis kunt u ons altijd bellen. Ook voor een vrijblijvend gesprek en een afspraak kunt u ons contacten. Bij ons op kantoor of bij u thuis.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.boudesteyn.nl. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 038 – 3859393 of via de email via info@boudesteyn.nl

Boudesteyn Hypotheken

Share